Over mij
Jeremy Vandoorne (Kortrijk, zes februari 1986) is afkomstig uit Lauwe en is best bekend als actieheld "Xavier" uit de jeugdserie "Rox" (Een studio 100 productie die sinds vijf december 2011 te zien is op Ketnet)

Zijn acteerdebuut kwam er rond zijn twaalfde toen hij de hoofdrol vertolkte in een kindermusical " Het Droomschip". De microbe om op het podium te staan ging nadien nooit meer weg, net als die voor sport, want Jeremy is tot op heden een begenadigd sportman. Ook nadien, in zijn humaniora, waren alle rollen, voordrachten en toneelstukken steevast voor hem weggelegd.
In the beginning
Rond zijn zestiende begon Jeremy zijn modellencarriëre en daarmee stond hij in heel wat magazines voor allerlei grote namen. Tezelfdertijd deed hij ook meer en meer podiumervaring op als kinderanimator en presentator aan de zijde van zijn vader.

Na zijn collegejaren ging Jeremy journalistiek studeren. Tijdens de Journalistieke stage in het laatste jaar werd hij door zijn vrouwelijke stagecollega's zonder medeweten ingeschreven voor 's lands grootste mannenverkiezing, namelijk Mister Belgium Personality. Op zes februari 2010 werd hij om middernacht, nota bene op zijn 24e verjaardag, verkozen tot nieuwe West-Vlaamse Mister Belgium Personality.
Eind 2010 ging hij op aanraden van zijn moeder auditie doen voor de jeugdserie ROX, het was meteen raak. Jeremy heeft zijn grote droom om acteur te worden dus kunnen waarmaken. Maar we zien hem niet alleen dagelijks op tv ook in het weekend zien we hem overal in Vlaanderen op podia als presentator of kinderanimator. En binnenkort mag er nog heel wat meer verwacht worden.

Hou het nieuwsgedeelte in het oog om steeds op de hoogte te blijven over Jeremy en alvast veel plezier op de nieuwe websit

Let’s create some
content together

Latest News

Instagram

Reviews